Brands Der er 6 brands

Viser 1 - 6 af 6
 • Bahne

  Bahne Interior har et bredt sortiment til hele hjemmet, og giver dig masser af muligheder for at skabe dit eget personlige og individuelle udtryk i hjemmet.

 • Cozy living

  Hygge er et helt centralt ord i det danske ordforråd, og ikke mindst i den danske boligindretning. Og det er her brandet Cozy Living kommer ind i billedet. De har sat hygge i fokus i alle aspekter af deres produkter - fra materialer til design.

  Men hvad forbinder du med hygge? Måske er det bløde materialer? Beroligende stearinlys? Eller varme puder? Alt dette finder du i vores skønne udvalg af Cozy Livings produkter, som har fokus på det nordiske design og den gode kvalitet. Gå på jagt i sortimentet og bliv inspireret til at skabe den hyggeligste boligindretning.

 • House Doctor

  House Doctor er baseret på det skandinaviske design og med inspiration fra hele verden. House Doctors ønske er at inspirere og hjælpe folk med at skabe deres eget unikke rum ved at bringe balance, enkelhed og ægthed ind i deres hjem. Det er detaljerne der er for øje, og de skal skabe en følelse.
 • Ib Laursen

  Ib Laursen blev grundlagt i 1971, og har sidenhen været i rivende udvikling. År efter år og sæson efter sæson lancerer de nyt, spændende og unikt interiør og brugskunst til hele boligen – både til inden- og udendørs brug. Kig vores store udvalg af Ib Laursens produkter igennem og bliv inspireret på boligfronten. 
  Det nordiske design går igen i alle produkterne, og har alle det tilfælles at de er medvirkende til at skabe en hyggelig atmosfære i boligen. Du finder både lanterner, potteskjulere, kurve og kasser, småmøbler, tæpper og julepynt. Kig udvalget igennem, og bliv inspireret. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet. 

 • Margit Brandt

  Ubesværet og international elegance, med et umiskendeligt nordisk tilsnit. Margit Brandt var et ikon i dansk design. Og det afspejler brandet, som stadig bærer hendes navn. Margit Brandt har en selvskreven plads i sortimentet hos Nordic House. Målt i antallet af produkter er det ikke det største blandt vores brands, men det er udsøgte varer, som skiller sig ud og får det bedste frem i indretningen.

  Du kan også blive inspireret af Margits Brandts gode stil og dekorative overskud. Læs mere her på siden og find interiør, som vil sætte prikken over i’et til din stue.

 • Meraki

  Meraki giver dig produkter til din daglige pleje fyldt med milde, nærende ingredienser, som er særligt udvalgt for deres positive kvaliteter, dokumenterende effekter og naturlige dufte. Produkterne er udviklet med kærlighed og respekt for naturen.

Viser 1 - 6 af 6