Cozy living

Hygge er et helt centralt ord i det danske ordforråd, og ikke mindst i den danske boligindretning. Og det er her brandet Cozy Living kommer ind i billedet. De har sat hygge i fokus i alle aspekter af deres produkter - fra materialer til design.

Men hvad forbinder du med hygge? Måske er det bløde materialer? Beroligende stearinlys? Eller varme puder? Alt dette finder du i vores skønne udvalg af Cozy Livings produkter, som har fokus på det nordiske design og den gode kvalitet. Gå på jagt i sortimentet og bliv inspireret til at skabe den hyggeligste boligindretning.

Filter by

Kategorier
Pris
DKK DKK
Filter

Viser 1 - 53 af 53

Skab en hyggelig atmosfære med Cozy Living.


Hygge kan være mange ting, men først og fremmest er der tale om en helt bestemt følelse og stemning, som du kan skabe på forskellige faconer. Og hvorfor ikke skabe et hyggeligt hjem? Et hjem fuld af varme og charme. Her kan Cozy Living med rette være første stop.

Produkterne ligger i en fornuftig prisklasse, hvor de fleste kan være med. Desuden er der nøje tænkt over både design og kvalitet, og der er taget kærlig hånd om begge dele, så du får et unikt og lækkert produkt. Det betyder også, du kan anvende produkterne i en lang årrække i boligindretningen - de får blot mere charme med tiden.  

Hvad er mere hyggeligt end stearinlys ?


Cozy Living har særligt specialiseret sig i rustikke lys, som fås i forskellige størrelser og farvenuancer. Klik ind på de enkelte stearinlys og aflæs den estimeret brændetid. Hvis du ønsker et bloklys, som kan brænde time efter time, så kan det anbefales at købe et i en stor størrelse, som helt naturligt giver en længere brændetid.


Cozy Livings stearin er håndlavet og fremstillet af paraffin, som giver en høj kvalitet. Den store fordel er at de ikke soder i samme grad som almindelig stearin. Desuden har det også en længere brændetid, og så er lyset certificeret med pigment, som forstærkes når det bliver tændt. Kombiner gerne lysene i forskellige størrelser og farver, det skaber en utrolig hyggelig atmosfære. Lysene kommer i rustikke, bløde, neutrale og naturlige farver, som passer ind i den skandinaviske indretningsstil.


I Danmark har vi i vinterhalvåret mange mørke timer, hvor vi hygger indendørs med varm kakao og bløde tæpper. Enhver hyggestund fortjener naturligvis et stearinlys, som giver en beroligende og afslappende fornemmelse til hele boligen.

Stearinlysene kan bruges i alle rum. Stil gerne en fin lanterne med et bloklys i entreen, som byder gæsterne velkommen på bedste vis. Et stearinlys kan ligeledes bruges på badeværelset, og være med til at skabe hygge og velvære i rummet – på denne måde skaber du et indbydende badeværelse.

Et soveværelse der udstråler hygge.


I soveværelset bruger vi mange timer i løbet af døgnet, og det er her vi både starter og slutter vores dag. Derfor er det også vigtigt, at vi er omringet af lækre materialer, som kan medvirke til at skabe en god atmosfære i rummet.

En redt seng ser altid indbydende ud, men dette forstærkes yderligere med et fint sengetæppe. Cozy Livings sengetæpper er fremstillet af det ypperste materiale, som både er æstetisk smukt og lækkert at røre ved. Du kan blandt andet finde et let sengetæppe af hør, som har en stor slidstyrke og kan anvendes mange år fremadrettet. Et sengetæppe er fx også superanvendelig hvis du bor i en lille studielejlighed med sparsom plads, her kan du nemlig smide sengetæppet henover og anvende sengen som sofa i dagtimerne. Supplér gerne sengetæppet med flere puder, som giver et stilfuldt udtryk. Dette kan fx være store gavlpuder i matchende materiale og farve som sengetæpperne. Puderne kan desuden også fås i velour, som er et materiale, der bliver ved med at hitte år efter år.

Belysningen - et centralt element i indretningen.


Belysning er alfa og omega, når man taler om indretning. Hvis man forsøger at ramme den hyggelige atmosfære, så kan det være en fordel at gå efter nogle lamper, som lige præcis har hyggen i fokus. Og dette har Cozy Livings lamper naturligvis.


I vores udvalg fra Cozy Living finder du blandt andet lamper, hvor lampefoden er fremstillet i marmor. Et naturmateriale som emmer af luksus og kvalitet. Foden vil variere i struktur, og det gør din nyindkøbte lampe helt unik. Og lige præcis naturmaterialerne er noget, som er meget trendy lige nu – så hop med på moden, og invester i en smuk lampe fra Cozy Livings sortiment.

Lamperne kan anvendes i enhver boligindretning, da de kan matche både den romantiske samt den mere rå og enkle indretningsstil. Vælg desuden gerne en pære, som giver et forholdsvis varmt lys. Hvis pæren er markeret med kelvin 3.000 eller derunder, så er der tale om et varmt lys, som vil give et behageligt skær til rummet. Det er en belysning, som kan være glimrende til hyggekrogen i stuen eller soveværelset, og være med til at sætte stemningen.

Husk at vi altid leverer gratis ved køb over 449 kr. Kontakt os, hvis du har spørgsmål eller forespørgsler til konkrete produkter.