Ib Laursen

Ib Laursen blev grundlagt i 1971 og har sidenhen været i rivende udvikling. År efter år og sæson efter sæson lancerer de nyt, spændende og unikt interiør og brugskunst til hele boligen – både til inden- og udendørs brug. Kig vores store udvalg af Ib Laursen produkter igennem og bliv inspireret på boligfronten. Det nordiske design går igen i alle produkterne, og har alle det tilfælles, at de er medvirkende til at skabe en hyggelig atmosfære i boligen. Du finder både lanterner, potteskjulere, kurve og kasser, småmøbler, tæpper og julepynt. Kig udvalget igennem, og bliv inspireret. Vi lover dig, at du ikke bliver skuffet.

Filter by

Kategorier
BRANDS
Pris
DKK DKK
Filter

Viser 1 - 60 af 200

Skab en unik og hyggelig boligindretning med Ib Laursen


Det kan være vanskeligt at beskrive udvalget af Ib Laursens produkter med få ord. Det rummer lidt af det hele – både det hyggelige, romantiske, boheme og ikke mindst det moderne. Uanset hvilken indretningsstil du har i din bolig, så vil du med garanti kunne finde nogle ting, som du fluks kan skrive på årets ønskeliste. Ib Laursens vision er at være i konstant udvikling og skabe prisstærke, moderne og tilgængelige kollektioner. Og det må man give dem, at de i særdeleshed er lykkedes med. Prisniveauet på produkterne er overkommelige, og uanset budget vil du kunne finde produkter i udvalget, som passer til din pengepung og din stil. Ib Laursen kan bryste sig af nutidige og unikke designs, og de er ofte på forkant med boligtrends. Selvom Ib Laursen har et skarpt øje for den moderne indretning, så er det ligeledes skabt med henblik på det tidløse, så deres sortiment kan passe ind i indretningen både om 5, 10 og 15 år. Med de smukke produkter kan du få skabt en stilig og personlig atmosfære i din bolig, som straks vil blive bemærket af dine gæster.


Pynt for eksempel sofaen med et Ib Laursen plaid eller vattæppe, eller placér en Ib Laursen lanterne på gulvet i entreen.


Skab et indbydende badeværelse med Ib Laursen


Badeværelset er et rum, som vi ofte kan have en tendens til at glemme i indretningen. Men med få midler kan du opfriske et småkedeligt badeværelse til et rum, som emmer af hygge og velvære. I vores sortiment finder du Ib Laursens serie ”ALTUM”, som er skabt med fokus på rene og naturlige nordiske urter. I håndsæberne og håndlotionerne er der udelukkende anvendt naturlige ingredienser, som gør det til nogle skånsomme produkter til alle hudtyper.


Brug Ib Laursen produkter og omdan haven til en hyggelig oase


Der er næsten intet mere vidunderligt end at nyde soltimerne udendørs i det danske vejr – uanset om du er den heldige ejer af en stor rummelig have eller en lille hyggelig altan. I Ib Laursens sortiment vil du kunne finde en lang række af møbler og interiørelementer, som egner sig til udendørsbrug. Skab en hvileplads med en skøn solseng i bambus, hvorpå du kan smide en behagelig og blød madras. Supplér med nogle skønne puder i alverdens skønne farver, og omkrans solsengen med hyggelige lanterner og lysestager samt fine potteplanter. Med få midler kan du få skabt din helt egen personlige og fredfyldte oase udendørs. Mange af møblerne er ligeledes velegnede til sommer- og kolonihavehuset, hvor man kan kæle lidt ekstra for de indretningsmæssige detaljer. Skru op for den hyggelige stemning med skønne lanterner, rattanmøbler og meget andet.


Ib Laursen giver dig mulighed for at hive naturen ind i dit hjem


Materialer som går igen i sortimentet hos Ib Laursen er bambus, jute og træ. De har det tilfælles, at de alle er naturmaterialer. For tiden er det ultrapopulært at hive naturen indenfor, da det skaber en helt speciel beroligende atmosfære i hjemmet.


Køb nogle kurve, lanterner og større møbler i førnævnte materialer, og vær med på natur-trenden. Vær ikke bange for at blande de forskellige naturmaterialer, det vil blot give et mere unikt og personligt look til din boligindretning. Sammensæt det lige som du ønsker, det er blot fantasien, som sætter grænser. Du kan med fordel lægge et smukt Ib Laursen tæppe og nogle fine Ib Laursen puder på dine møbler i naturmaterialer og skabe den helt perfekte balance.


Sammensæt en skøn gavekurv til værtinden


Som du formentlig allerede har fornemmet, så har vi et stort udvalg af Ib Laursens fantastiske produkter – og ikke mindst produkter i forskellige prisklasser og størrelser. Produkterne egner sig glimrende til en gavekurv, hvor du kan sammensætte flere produkter, og give som gave til værtinden eller fødselaren. Vi garanterer, at der er en gave, som vil vække stor begejstring hos modtageren.


Fornem service og lynhurtig levering


Nordic House er din forhandler af interiør og brugskunst til hus og have. Vi vælger vores produkter nøje, og derfor tilbyder vi dig altid også kun det bedste af det bedste. Vi bestræber os desuden på hurtig levering og kundeservice, der er over det sædvanlige. Har du derfor spørgsmål til vores store udvalg af Ib Laursen møbler, er du også altid velkommen til at kontakte os. Du kan give os et kald på 28 57 12 82 eller du kan skrive en mail til os på kontakt@nordichouse.dk. Vi står altid klar til at hjælpe dig, så du kan komme hjem med det helt rette Ib Laursen produkt. Desuden modtager vi alle spørgsmål med et smil, og vi glæder os til at høre fra dig!


Find nyt interiør fra Ib Laursen allerede i dag og sæt det sidste touch på din indretning.